حاوی کاپسانتین به مقدار 5 و 10 گرم در کیلوگرم

پیشنهاد شده به عنوان بهترین رنگدانه قرمز برای رنگ دهی زرده تخم مرغ

  • رنگدانه قرمز شاخص
  • رنگدانه قرمز طبیعی از چیلی
  • خوراک طیور
  • رنگدانه قرمزطبیعی (1% 0.5% Capsanthin)
  • زرده پررنگ تخم مرغ

رنگ دانه قرمز طبیعی ( ۱% & ۰٫۵% Capsanthin )

رنگ دانه قرمز طبیعی (۱% & 0.5% Capsanthin) :

– رنگ دانه قرمز طبیعی پیشنهاد شده به عنوان بهترین رنگ دانه قرمز جهت استفاده برای رنگ دهی تخم مرغ

– استخراج شده از انواع فلفل به روش پیشرفته و ترکیب شده با آنتی اکسیدان جهت افزایش پایداری محصول
– حاوی Capsanthin به مقدار ۱۰ گرم یا ۵ گرم در کیلوگرم بعنوان ماده موثره
– ارائه شده به شکل پودر نارنجی رنگ در کیسه های مخصوص ۲۰ کیلوگرمی

 

 

رنگدانه قرمز طبیعی (1% 0.5% Capsanthin)

رنگدانه قرمز طبیعی (۱% ۰٫۵% Capsanthin)

 

 

همان طور که می دانیم رنگ زرده تخم مرغ به عنوان یک فاکتور مهم در بازار پسندی تخم مرغ نقش عمده ای را ایفا می کند. مصرف کنندگان تخم مرغ، رنگ زرده طلایی تا نارنجی را برای زرده تخم مرغ مطلوب می دانند(FAN 7-15). از آنجایی که طیور قادر به ساخت این رنگ دانه ها در بدن خود نیستند، بنابراین این رنگ دانه ها را باید به جیره غذایی طیور اضافه نمود. این رنگ دانه ها به آسانی از طریق جریان خون حمل ودریافت زیر پوستی و یا در زرده تخم مرغ ذخیره می شوند. ذخیره این رنگ دا‌نه ها در زرده تخم مرغ، سریعاً اتفاق می افتد، ولی برای دست یابی به یک رنگ ثابت، حدودا بین ۱۴ تا ۱۲ روز باید منتظر ماند. مرحله اول به نام فاز اشباع معروف است. اگر این مرحله به خوبی انجام شود، رنگی یکنواخت و پایدار به دست می آید. فاز اشباع با استفاده از رنگدانه زرد تامین می شود. فاز بعدی فاز رنگی است که پس از استفاده از رنگ دانه قرمز طبیعی تکمیل می شود. به طوری که در این مرحله رنگ مطلوب تخم مرغ از رده طلایی تا نارنجی مطلوب به دست می آید. چنانچه مصرف هر یک از این رنگدا‌نه ها بر اساس اصولی علمی و توصیه شرکت سازنده آن صورت نگیرد، رنگ مطلوب به دست نخواهد آمد. به طوری که حتی پس از استفاده درست و اصولی از رنگدا‌نه ها ممکن است به دلیل ابتلا گله به بیماری های گوارشی، جذب رنگ دانه ها بخوبی صورت نگیرد و رنگ مطلوب به دست نیاید. هرچه میزان تولید تخم مرغ بالاتر باشد، باید دز مصرفی را بالاتر برد تا ذخیره مناسبی از رنگ دانه در بدن مرغ تامین شود و کفاف تولید بالاتر را داشته باشد. رنگ دانه ها ترکیباتی از دسته کاروتنوئیدها هستند که به عنوان پیش ساز ویتامین ها مطرح می باشند. بنابراین به طور مستقیم نمی توان گفت که برروی ارزش غذایی تخم مرغ موثرند. (رنگ دانه قرمز سینتاتیک(کانتاگزانتین) شرکت سپهر صنعت سهند به روش فوق پیشرفته بیوتکنولوژی تهیه میشود و رنگ دانه قرمز طبیعی شرکت از منشا فلفل قرمز شیرین و رنگ دا‌نه زرد از منشا گل همیشه بهار تهیه می شود) نحوه مصرف این رنگ دانه: به منظور پیدا کردن دز مناسب این رنگ دانه ها در جیره غذایی مرغان تخمگذار، مطالعات کارشناسی ویژه ای صورت گرفته و جداول مخصوص تهیه گردیده است که در اختیار متخصصان این شرکت می باشد. بنابراین مرغداران عزیز بسته به نوع جیره‌ای که استفاده می کنند و درجه رنگی که مورد نظرشان می باشد باید با متخصصین این شرکت تماس بگیرند تا دز صحیح مصرف در اختیار آنها قرار گیرد. لازم به ذکر است که هم اکنون در کشورهای اروپایی به منظور مطلوب شدن رنگ پوست جوجه های گوشتی هم از این رنگدا‌نه ها استفاده می شود، ولی این موضوع هنوز در ایران شروع نشده است. این رنگ دانه ها در بسته بندی ۲۰ یا ۵ کیلو گرمی قابل عرضه می باشد. به منظور اختلاط بهتر رنگ دانه ها با اجزای جیره، مرغداران عزیز بهتر است این رنگ دا‌نه ها را ابتدا با پرمیکس مخلوط نمایند. این رنگ دانه ها باید در ظروف بسته، به دور از تابش مستقیم نور خورشید و در دمای محیطی ۱۵ تا ۲۰ درجه سانتی گراد نگهداری شوند. کلیه کارشناسان شرکت سپهر صنعت سهند در ساعات ادارای پاسخگوی سوالات مرغداران محترم در مورد محصولات مختلف این شرکت می باشند و مرغداران عزیز می توانند با شماره تلفنهای شرکت تماس حاصل فرمایند.

 

جدول مقادیر پیشنهاد شده برای مصرف(گرم در تن) :

جدول مصرف رنگدانه

 

شرکت سپهر صنعت سهند ارائه کننده رنگ دانه های قرمز طبیعی و زرد صنعت تخم مرغ www.rangsan.ir

Leave A Comment