مقالات تخم مرغ و تغذیه

Home/مقالات/مقالات تخم مرغ و تغذیه

مقالات تخم مرغ و تغذیه

اسفند ۱۳۹۲

چگونه تخم مرغ رنگی بسازیم؟

اسفند ۲۰ام, ۱۳۹۲|Tags: , , , , , , , |

چگونه تخم مرغ رنگی بسازیم؟ رنگ کردن تخم مرغ های هفت سین یه کار لذت بخش برای بچه ها و خیلی از بزرگترهاست .. انجام دادن این کار هم یه سری نکاتی داره که بهتره بدونید تا کار شما بی نقص تر و بهتر انجام بشه .. اول اینکه خیلی از ماها موقع رنگ کردن تخم مرغ با انگشتامون مشکل [...]

بهمن ۱۳۹۲

بررسی تاثیر مصرف تخم مرغ معمولی بر روی لیپید پروفایل سرم

بهمن ۳۰ام, ۱۳۹۲|Tags: , , , |

زمينه و هدف: هيپرليپيدمي، خصوصاً هيپركلسترولمي از عوامل موثر ابتلا به بيماريهاي قلبي - عروقي است. زرده تخم مرغ يكي از منابع غني از كلسترول در تغذيه انسان مي باشد. با توجه به مقادير زياد كلسترول در تخم مرغ هاي معمولي، مطالعه حاضر به منظور بررسي تاثير مصرف اين تخم مرغ ها بر روي ليپيد پروفايل خون صورت پذيرفت. روش [...]

تاریخچه تخم مرغ مایع پاستوریزه

بهمن ۳۰ام, ۱۳۹۲|Tags: , , , , |

تولید تجاری تخم مرغ مایع منجمد در سال 1930 آغاز گردید و اولین دستگاه تخم مرغ شكن در سال 1951 به كمك این صنعت آمد و در آن تحولی عظیم ایجاد نمود.صنعت تولید فرآورده های تخم مرغ یك پروژه جدید نمی باشد بلكه در سال 1878 در ایالات متحده آمریكا پودر تخم مرغ برای نخستین بار به بازار عرضه و [...]

خواص تخم مرغ در دوران بارداری

بهمن ۱۷ام, ۱۳۹۲|Tags: , , , , |

بهتر است زنان باردار مصرف تخم مرغ را در وعده های غذایی صبحانه یا نهار خود بگنجانند غذاهای خام و پخته نشده به خصوص تخم‌مرغ ممکن است حاوی سالمونلا باشد که خطرات زیادی را برای جنین و مادر به دنبال دارد.  توجه داشته باشید که تخم‌مرغ باید با حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد آماده و به خوبی پخته شود و از [...]

خواص تخم مرغ و تخم بلدرچین

بهمن ۱۷ام, ۱۳۹۲|Tags: , , , , , , |

تخم بلدرچین خواص تخم مرغ تخم‌ مرغ منبع بسيار خوب يد و فسفرست كه يد براي ساخت هورمون تيروئيدي و فسفر براي رشد بهتر و سلامتي استخوان‌هاي بدن لازم است. تخم‌مرغ منبع خوبي از پروتئين، ويتامين‌ها و املاح ضروريست . ارزش بيولوژيكي پروتئين تخم‌مرغ بسيار بالاست و نسبت به ساير منابع پروتئيني مثل لبنيات، گوشت‌ها و حبوبات غني‌ترست. [...]

خواص تخم مرغ خام برای سلامتی

بهمن ۱۷ام, ۱۳۹۲|Tags: , , , , , , |

خواص تخم مرغ خام برای سلامتی     تخم مرغ خام منبع ارزان و سرشار از مواد مغذی با ارزشی است که ممکن است به کمبود آنها دچار شویم ، به خصوص چربی و پروتئین. تخم مرغ یکی از مواد غذایی حساسیت زا است، ولی من معتقدم که این خاصیت تخم مرغ به دلیل پختن آن است. حرارت دادن به [...]

بهمن ۱۳۹۲

مصرف تخم مرغ چند عدد در هفته ؟

بهمن ۷ام, ۱۳۹۲|Tags: , , , , , , , , , |

ایا می دانید سرانه مصرف تخم مرغ در ایران چه مقدار است؟ به طور متوسط هر فرد بالغ ایرانی ۱۶۰ عدد تخم مرغ در سال مصرف می کند که تقریبا این مقدار نصف میزان مصرف تخم مرغ در کشورهای توسعه یافته می باشد. در بین کشورها چین مکزیک و ژاپن با مصرف ۳۰۰ سرانه تخم مرغ در جایگاه نخست به [...]

رشد سرانه مصرف تخم مرغ با ترویج فرهنگ مصرف در کشور

بهمن ۷ام, ۱۳۹۲|Tags: , , , , , |

تخم مرغ يکي از کاملترين، ارزانترين و فراوان ترين غذاهاي پروتئيني است که جايگاه ويژه اي را در تغذيه اقشار مختلف جامعه مي تواند داشته باشد و لي به دلايل غير علمي و باورهاي اشتباه از مصرف مناسب اين فراورده مقوي خودداري مي شود. اگر چه عمده چربي تخم مرغ در زرده موجود است از نوع غير اشباع مانند چربي [...]

اگر میخواهید همه اعضای خانواده سالم بمانند تخم مرغ بخورید

بهمن ۷ام, ۱۳۹۲|Tags: , , , , , |

تخم مرغ تعدادی مواد مغذی طبیعی دارد. یک عدد تخم مرغ دارای ۱۳ ویتامین و مواد معدنی ضروری در مقادیر مختلف پروتئین با کیفیت بالا، چربی های اشباع نشده و آنتی اکسیدان ها است.مواد مغذی موجود در تخم مرغ ‘ به کنترل وزن، قدرت عضلانی، سلامت چشم، کارکرد بهتر مغز و داشتن یک بارداری سالم کمک می کند. تخم مرغ [...]

تخم مرغ

بهمن ۶ام, ۱۳۹۲|Tags: , , , , |

تخم مرغ یکی از معدود غذاهاي شناخته شده در طبیعت است که می تواند نیازهاي بدن را بطور متعادل تأمین نماید. عمده ترین ویژگی تخم مرغ و وجه تمایز آن نسبت به سایر مواد غذایی، ترکیب پروتئینی موجود در سفیده ( 60 % پروتئین تخم مرغ) و زرده ( 40 % پروتئین تخم مرغ) و ترکیبات مهم دیگر آن نظیر [...]

فوایدی چند از زرده تخم مرغ

بهمن ۶ام, ۱۳۹۲|Tags: , , , , , , |

تخم مرغ منبع خوبی از پروتئین، ویتامین ها و املاح ضروری است و می تواند به عنوان یک ماده غذایی مهم در برنامه غذایی افراد وجود داشته باشد. تخم مرغ منبع بسیارغنی پروتئین است. ارزش بیولوژیکی پروتئین تخم مرغ بسیار بالاست و نسبت به سایر منابع پروتئینی مثل لبنیات، گوشت ها و حبوبات غنی تر است. زرده تخم مرغ، یکی [...]

یافته های جدید درباره تخم مرغ

بهمن ۶ام, ۱۳۹۲|Tags: , , , , , , , , |

  يافته هاي جديد درباره تخم مرغ ترکيب تخم مرغ : کل مقدار پروتئين ، چربي و کربوهيدرات موجود در تخم مرغ نطفه دار ، به عنوان يک منبع ذخيره اي براي رشد و نمو جنين مورد استفاده قرار مي گيرد. پروتئين موجود در سفيده تخم مرغ به عنوان يک پروتئين استاندارد شناخته شده است. اين نوع پروتئين از آنجايي [...]

۶۰ سوال در مورد تخم مرغ

بهمن ۶ام, ۱۳۹۲|Tags: , , , , , , |

1- چگونه مي توان يك تخم مرغ  تازه و كهنه را از يكديگر تشخيص داد ؟ اگر يك تخم مرغ تازه را در ظرف آبي وارد كنيم در ميان آب غرق مي گردد در حاليكه يك تخم مرغ كهنه بر سطح آب شناور مي ماند. 2- دليل شناور ماندن تخم مرغ كهنه بر سطح آب چيست ؟ دليل اين شناوري [...]

آنچه لازم است در مورد تخم مرغ ، خواص و مزایای استفاده و طریقه نگهداری از آن بدانیم

بهمن ۶ام, ۱۳۹۲|Tags: , , , , , , , , , |

* دانستنیها در باره تخم مرغ خواص و مزایای استفاده از تخم مرغ در تخم مرغ 35 عنصر مختلف جمع آمده است از زرده تخم مرغ برای حفظ حافظه خود می توان استفاده کرد. و زرده تخم مرغ در رشد اطفال نقش موثری دارد. برای بیماران دارای مرض قند و زخم معده استفاده از تخم مرغ مفید و قوای از [...]

مزایای زرده تخم مرغ برای موها

بهمن ۶ام, ۱۳۹۲|Tags: , , , , , |

  مزایای زرده تخم مرغ برای موها   احتمالا تا به حال مطالب زیادی در مورد فواید زرده تخم مرغ برای موها ، شنیده و خوانده اید!این فواید شگفت انگیز چیست و موارد استفاده از آن برای موها کدام است؟ این دو سوال ، جزء سوالات بسیار رایج و متداول در میان افراد علاقه مند به مواد طبیعی است که [...]

سئوالات عمومی در رابطه با تخم مرغ

بهمن ۶ام, ۱۳۹۲|Tags: , , , , , |

1- علل ایجاد لكه های خونی در تخم مرغ چیست ؟ گاهی اوقات لكه های كوچك خون ( كه گاهی تكه های گوشتی نامیده می شود ) در زرده تخم مرغ دیده می شود. این لكه ها دلیل بر نطفه دار بودن تخم مرغ نیست ، بلكه به علت پارگی عروق خونی ( مویرگهای دیواره اویدوکت ) بر روی زرده [...]

چرا باید تخم مرغ بخوریم؟

بهمن ۲ام, ۱۳۹۲|Tags: , , , , |

تخم مرغ از جمله مواد غذایی است که گنجاندن آن در رژیم غذایی روزانه برای حفظ سلامت بدن فوائد بسیاری دارد. به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا ؛ زرده تخم مرغ نسبت به سفیده آن سه برابر کالری بیشتری دارد. هر عدد زرده تخم مرغ حاوی پنج گرم چربی و 210 گرم کلسترول خوراکی است. همچنین زرده تخم [...]

تخم بلدرچین ۷ برابر آهن دارد!!

بهمن ۲ام, ۱۳۹۲|

آهن تخم بلدرچین 7 برابر تخم مرغ است. وقتی صحبت از تخم پرندگان می‌شود همه به یاد تخم‌مرغ می‌افتیم؛ طوری که انگار سایر پرندگان (مثلا بلدرچین، غاز یا بوقلمون) تخمی نمی‌گذارند و اگر هم می‌گذارند، قابل خوردن نیست. در حالی كه هر یك از اینها از منظری ارزش تغذیه‌ای خاص خود را دارند و بنابراین مصرف هر یك از آنها [...]

خواص تغذیه ای تخم مرغ

بهمن ۲ام, ۱۳۹۲|Tags: , , |

پروتئین تخم‌مرغ به‌عنوان پروتئین حقیقی تلقی می‌شود؛ یعنی پروتئین‌های تخم‌مرغ به‌عنوان مرجعی برای مقایسه پروتئین‌های سایر مواد خوراكی با آن مورد استفاده قرار می‌گیرد. معمولاً كیفیت پروتئین از دو طریق اندازه‌گیری می‌شود: 1- قابلیت هضم پروتئین تصحیح شده براساس اسید آمینه 2- ارزش بیولوژیكی روش ارزش بیولوژیكی، مقدار پروتئین ابقا شده در بدن را نسبت به پروتئین جذب شده اندازه‌گیری [...]

تخم مرغ غنی ترین و اقتصادی ترین منبع پروتئین

بهمن ۲ام, ۱۳۹۲|Tags: , , , |

سبد تخم مرغ تخم مرغ منبع خوبی از پروتئین، ویتامین ها و املاح ضروری است و می تواند به عنوان یك ماده غذایی مهم در برنامه غذایی افراد وجود داشته باشد. جدول زیر مقدار موادمغذی موجود در تخم مرغ و همچنین درصدی را كه این میزان موادمغذی در زنان و مردان بالغ نسبت به RNI( مقدار دریافت مرجع [...]