مقالات تخصصی رنگدانه

Home/مقالات/مقالات تخصصی رنگدانه

مقالات تخصصی رنگدانه

اسفند ۱۳۹۲

بررسی رنگدانه آستاگزانتین در ماهی اسکار

اسفند ۲۷ام, ۱۳۹۲|Tags: , , , , , , , , , , , |

رنگ پذیری ماهی اسکار با رنگدانه Asta Plus رنگسان   جهت انجام این آزمایش تعداد 6 عدد ماهی اسکار ببری در 3 بخش جداگانه آکواریم آب شیرین با رژیم غذایی یکسان با چند رنگدانه مختلف تست شدند بهترین نتیجه از ترکیب رنگدانه ماهی آستا پلاس(آستاگزانتین) به شرح زیر حاصل شد: استاندارد آزمون: دوز ترکیبی پیشنهاد شده به مقدار 10 گرم [...]

معرفی رنگدانه لیکوپن

اسفند ۱۷ام, ۱۳۹۲|Tags: , , , , , , , , , , , |

معرفی رنگدانه لیکوپن قرمز (Lycopene): رنگدانه لیکوپن رنگدانه لیکوپن یک عضو از کاروتنوئیدها از خانواده ی فیتوکمیکال ها و یک رنگدانه ی طبیعی است که بر خلاف دیگر کاروتنوئیدها، به ویتامین A تبدیل نمی شود. لیکوپن مسئول رنگ قرمز در بسیاری از میوه ها و مخصوصاً گوجه فرنگی است. این ماده به بتا کاروتن شباهت زیادی دارد. ثابت شده [...]

نقش کاروتنوئیدها در پرورش و تکثیر قزل آلا

اسفند ۱۶ام, ۱۳۹۲|Tags: , , , , , , , , |

   اهمیت وجود رنگدانه در بدن ماهیان قزل آلا این اهمیت را از دو جنبه میتوان بررسی کرد: اول اینکه در مراحل مختلف زندگی این گونه ماهیان رنگدانه های مختلفی جذب بدن میشود که هر کدام بیانگر وضعیتهای خاص آناومیکی و یا حتی پاتولوژیک است یرای مثال قزل آلای نر در فصل جفت گیری میزانی از این رنگدانه ها را [...]

بهمن ۱۳۹۲

قناری قرمز چیست؟

بهمن ۱۷ام, ۱۳۹۲|Tags: , , , , , , , , , |

چگونه قناری خود را به رنگ قرمز دراوریم؟   قناری قرمز این سوالی است که شاید بسیاری از دوستان داشته باشند،پاسخ در تغذیه رنگی قناری قرمز نهفته است.   تغذیه رنگی ؟! اولین تلاشها باز میگردد به سال 1970 میلادی ، پرورش دهندگان قناری با اضافه کردن فلفل دلمه ای قرمز به غذای پرنده توانستند تا حدی رنگ [...]

بهمن ۱۳۹۲

اثر ترکیب دیواره بر ویژگی های کانتاگزانتین طبیعی ریزپوشانی شده به روش خشک کن پاششی

بهمن ۶ام, ۱۳۹۲|Tags: , , , , , |

کانتاگزانتین کتوکاروتنوئیدي است که در صنایع دارویی، پزشکی، آرایشی، آبزیان، ماکیان و غذایی به کار می رود   کانتاگزانتین   چکیده سابقه و هدف: کانتاگزانتین کتوکاروتنوئیدي است که در صنایع دارویی، پزشکی، آرایشی، آبزیان، ماکیان و غذایی به کار می رود. با توجه به محدودیت مصرف رنگدانه هاي مصنوعی در صنایع غذایی، تولید کانتاگزانتین از منابع طبیعی افزایش یافته [...]

زرده تخم مرغ چرا زرد است؟

بهمن ۶ام, ۱۳۹۲|Tags: , , , , , |

نوع جیره غذایی ، شکل نگهداری و بیماریهای مختلف بر رنگ زرده تخم مرغ تاثیر می گذارد   زرده تخم مرغ زرده تخم مرغ ، ماده بسیار خوشرنگ و خوشمزه ای است که بسیاری اوقات زینت بخش سفره های ماست ، آیا تا به حال به این فکر افتاده اید چرا زرده تخم مرغ این همه زرد است؟ [...]

غنی سازی تخم مرغ با استفاده از رنگدانه تخم مرغ طبیعی

بهمن ۶ام, ۱۳۹۲|Tags: , , , , , , , , , |

غنی سازی تخم مرغ با استاده از رنگدانه تخم مرغ  طبیعی   رنگدانه تخم مرغ   صنعت تولید تخم مرغ همواره به عنوان یک صنعت تولیدی بی نظیر در دنیا مطرح بوده است. در حال حاضر دو رویکرد مختلف عمومی و اختصاصی در ارتباط با صنعت تولید تخم مرغ وجود دارد. در رویکرد عمومی، تخم مرغ به عنوان [...]

تاثیرسطوح مختلف رنگدانه و منبع چربی، بر رنگ زرده تخم مرغ و عملکرد مرغان تخمگذار

بهمن ۵ام, ۱۳۹۲|Tags: , , , , |

تاثيرسطوح مختلف رنگدانه و منبع چربي، بر رنگ زرده تخم مرغ و عملكرد مرغان تخمگذار   رنگ زرده كاروتنوييدها، رنگدانه‌هاي طبيعي زرد، رنگدانه قرمز، و نارنجي هستند كه داراي 40 كربن بوده و از هشت واحد ايزوپرن تشكيل گرديده‌اند.اين تركيبات باعث رنگ زرده تخم مرغ مي گردند. فريتز (3) گزارش كرد كه اضافه نمودن چربي به جيره اثر [...]

تاثیر رنگ دانه فلفل قرمز(چیلی) بررنگ زرده تخم مرغ

بهمن ۳ام, ۱۳۹۲|Tags: , , , , , |

رنگ دانه فلفل در چند دهه اخیر، استفاده از رنگدانه ها در صنایع غذایی کاربرد زیادی پیدا کرده است. چنانچه مواد غذایی که در تغذیه انسان مورد استفاده قرار می گیرند، حاوی ترکیباتی با منشاء مصنوعی (سنتتیک) نباشند، از بازار پسندی مطلوب تری برخوردار خواهند بود. در همین راستا، لازم به ذکر است که اخیراٌ مصرف تعدادی از [...]

مصرف رنگدانه طبیعی در جیره غذایی مرغ های تخم گذار

بهمن ۲ام, ۱۳۹۲|Tags: , , , , , , |

مصرف رنگدانه طبيعي در جيره غذايي مرغ هاي تخم گذار رنگدانه طبیعی   همان طور كه مي دانيم رنگ زرده تخم مرغ به عنوان يك فاكتور مهم در بازار پسندي تخم مرغ نقش عمده اي را ايفا مي كند و رنگدانه طبیعی نقش مهمی در ایجاد این رنگ عهده دار است. مصرف كنندگان تخم مرغ، رنگ زرده طلايي [...]

سلامت مصرف کنندگان تخم مرغ با استفاده از رنگدانه های طبیعی

بهمن ۲ام, ۱۳۹۲|Tags: , , , , |

زرده طلایی رنگدانه ها امروزه به عنوان يكي از اجزاء ضروري خوراك طيور تخم گذار مي باشند سليقه و طبع مصرف كنندگان تخم مرغ امروزه به گونه اي تغيير كرده است که مايلند تخم مرغ با رنگ زرده طلايي را مصرف كنند. رنگدانه ها با انواع منابع متفاوت در بازار مصرف موجود مي باشند ولي از آنجايي كه [...]