لوکانتین

Home/Tag: لوکانتین

بهمن ۱۳۹۲

تاثیرسطوح مختلف رنگدانه و منبع چربی، بر رنگ زرده تخم مرغ و عملکرد مرغان تخمگذار

بهمن ۵ام, ۱۳۹۲|Tags: , , , , |

تاثيرسطوح مختلف رنگدانه و منبع چربي، بر رنگ زرده تخم مرغ و عملكرد مرغان تخمگذار   رنگ زرده كاروتنوييدها، رنگدانه‌هاي طبيعي زرد، رنگدانه قرمز، و نارنجي هستند كه داراي 40 كربن بوده و از هشت واحد ايزوپرن تشكيل گرديده‌اند.اين تركيبات باعث رنگ زرده تخم مرغ مي گردند. فريتز (3) گزارش كرد كه اضافه نمودن چربي به جيره اثر [...]

رنگدانه قرمز کانتاگزانتین ۱۰%

دی ۲۹ام, ۱۳۹۲|Tags: , , , , , |

رنگدانه قرمز سینتاتیک (۱۰% Canthaxanthin) –  رنگدانه قرمز سینتاتیک تهیه شده به روش فوق پیشرفته به شکل خالص و امولسیون شده در آنتی اکسیدان سپس گرانول شده با نشاسته ذرت و ژلاتین جهت افزایش پایداری و عدم مجاورت با اکسیژن و نور […]

رنگ دانه قرمز طبیعی ( ۱% & ۰٫۵% Capsanthin )

دی ۲۹ام, ۱۳۹۲|Tags: , , , , , , |

رنگ دانه قرمز طبیعی (۱% & 0.5% Capsanthin) : – رنگ دانه قرمز طبیعی پیشنهاد شده به عنوان بهترین رنگ دانه قرمز جهت استفاده برای رنگ دهی تخم مرغ […]