سبزی

Home/Tag: سبزی

اسفند ۱۳۹۲

معرفی رنگدانه لیکوپن

اسفند ۱۷ام, ۱۳۹۲|Tags: , , , , , , , , , , , |

معرفی رنگدانه لیکوپن قرمز (Lycopene): رنگدانه لیکوپن رنگدانه لیکوپن یک عضو از کاروتنوئیدها از خانواده ی فیتوکمیکال ها و یک رنگدانه ی طبیعی است که بر خلاف دیگر کاروتنوئیدها، به ویتامین A تبدیل نمی شود. لیکوپن مسئول رنگ قرمز در بسیاری از میوه ها و مخصوصاً گوجه فرنگی است. این ماده به بتا کاروتن شباهت زیادی دارد. ثابت شده [...]

بهمن ۱۳۹۲

معضلی به نام افزایش قیمت تخم مرغ

بهمن ۲۹ام, ۱۳۹۲|Tags: , , , , , , , , , |

به گزارش خبرگزاری اقتصاد ایران، بانک مرکزی متوسط قیمت خرده فروشی برخی از مواد خوراکی در تهران در هفته منتهی به 92.11.04 را اعلام کرد.بر این اساس قیمت سبزی های تازه نسبت به مدت مشابه سال قبل 88.4 درصد و روغن نباتی نیز 30.2 درصد افزایش نشان می دهد. لبنیات و تخم مرغ در هفته مورد گزارش، در گروه لبنیات [...]

دی ۱۳۹۲

پیشنهاداستفاده از سبزی های تازه و معطر، به جای نمک در غذا

دی ۲۵ام, ۱۳۹۲|Tags: , , , , |

خاش، زاهدان- ایرنا- رییس مرکز بهداشت شهرستان خاش باتاکید بر اجتناب از مصرف بی رویه نمک بر سر سفره توصیه کرد: به منظور بهبود طعم غذا و کاهش مصرف نمک در هنگام تهیه غذاها به جای نمک از سبزیهای تازه و معطر مانند سیر، لیموترش، آویشن، شوید و غیره استفاده شود. دکتر پرویز براهویی در گفت و گو با خبرنگار [...]