تغذیه

Home/Tag: تغذیه

اسفند ۱۳۹۲

معرفی رنگدانه لیکوپن

اسفند ۱۷ام, ۱۳۹۲|Tags: , , , , , , , , , , , |

معرفی رنگدانه لیکوپن قرمز (Lycopene): رنگدانه لیکوپن رنگدانه لیکوپن یک عضو از کاروتنوئیدها از خانواده ی فیتوکمیکال ها و یک رنگدانه ی طبیعی است که بر خلاف دیگر کاروتنوئیدها، به ویتامین A تبدیل نمی شود. لیکوپن مسئول رنگ قرمز در بسیاری از میوه ها و مخصوصاً گوجه فرنگی است. این ماده به بتا کاروتن شباهت زیادی دارد. ثابت شده [...]

بهمن ۱۳۹۲

سلامت مصرف کنندگان تخم مرغ با استفاده از رنگدانه های طبیعی

بهمن ۲ام, ۱۳۹۲|Tags: , , , , |

زرده طلایی رنگدانه ها امروزه به عنوان يكي از اجزاء ضروري خوراك طيور تخم گذار مي باشند سليقه و طبع مصرف كنندگان تخم مرغ امروزه به گونه اي تغيير كرده است که مايلند تخم مرغ با رنگ زرده طلايي را مصرف كنند. رنگدانه ها با انواع منابع متفاوت در بازار مصرف موجود مي باشند ولي از آنجايي كه [...]

خواص تغذیه ای تخم مرغ

بهمن ۲ام, ۱۳۹۲|Tags: , , |

پروتئین تخم‌مرغ به‌عنوان پروتئین حقیقی تلقی می‌شود؛ یعنی پروتئین‌های تخم‌مرغ به‌عنوان مرجعی برای مقایسه پروتئین‌های سایر مواد خوراكی با آن مورد استفاده قرار می‌گیرد. معمولاً كیفیت پروتئین از دو طریق اندازه‌گیری می‌شود: 1- قابلیت هضم پروتئین تصحیح شده براساس اسید آمینه 2- ارزش بیولوژیكی روش ارزش بیولوژیكی، مقدار پروتئین ابقا شده در بدن را نسبت به پروتئین جذب شده اندازه‌گیری [...]

تخم مرغ محلی چه تفاوتی با تخم مرغهای معمولی دارد؟

بهمن ۲ام, ۱۳۹۲|Tags: , , , , , |

طبق طب سنتی زرده تخم مرغ گرم و سفیده آن سرد است. اگر بدانید نیمروی تخم‌مرغ محلی با کره و خوردن آن با‌نان روستایی چه لذتی دارد، دیگر هیچ‌وقت هوس خوردن تخم‌مرغ صنعتی به سرتان نمی‌زند.همان تخمی که مرغش درهوای بکر و آزاد روستا رشد می کند و خواب و خوراکش به راه است و به دور از تنش های [...]