تخم مرغ

Home/Tag: تخم مرغ

اسفند ۱۳۹۲

چگونه تخم مرغ رنگی بسازیم؟

اسفند ۲۰ام, ۱۳۹۲|Tags: , , , , , , , |

چگونه تخم مرغ رنگی بسازیم؟ رنگ کردن تخم مرغ های هفت سین یه کار لذت بخش برای بچه ها و خیلی از بزرگترهاست .. انجام دادن این کار هم یه سری نکاتی داره که بهتره بدونید تا کار شما بی نقص تر و بهتر انجام بشه .. اول اینکه خیلی از ماها موقع رنگ کردن تخم مرغ با انگشتامون مشکل [...]

اسفند ۱۳۹۲

واکسیناسیون در گله های مرغ

اسفند ۳ام, ۱۳۹۲|Tags: , , , , , |

اهمیت واکسیناسیون واکسیناسیون یکی ازموثر ترین راه های جلوگیری و یا کاهش اثرات مخرب بیماری ها در مرغان است. پرندگانی که نزد مردم برای استفاده قرار می گیرند عموما: جوجه، بوقلمون، اردک، غاز، بلدرچین، قرقاول، کبک و شتر مرغ هستند. ارگانیسم هایی که ایجاد بیماری می کنند به دسته های کوچک و بزرگ از قبیل: ویروس، مایکو پلاسم، باکتری، قارچ، [...]

بررسی تاثیر مصرف تخم مرغ معمولی بر روی لیپید پروفایل سرم

بهمن ۳۰ام, ۱۳۹۲|Tags: , , , |

زمينه و هدف: هيپرليپيدمي، خصوصاً هيپركلسترولمي از عوامل موثر ابتلا به بيماريهاي قلبي - عروقي است. زرده تخم مرغ يكي از منابع غني از كلسترول در تغذيه انسان مي باشد. با توجه به مقادير زياد كلسترول در تخم مرغ هاي معمولي، مطالعه حاضر به منظور بررسي تاثير مصرف اين تخم مرغ ها بر روي ليپيد پروفايل خون صورت پذيرفت. روش [...]

تاریخچه تخم مرغ مایع پاستوریزه

بهمن ۳۰ام, ۱۳۹۲|Tags: , , , , |

تولید تجاری تخم مرغ مایع منجمد در سال 1930 آغاز گردید و اولین دستگاه تخم مرغ شكن در سال 1951 به كمك این صنعت آمد و در آن تحولی عظیم ایجاد نمود.صنعت تولید فرآورده های تخم مرغ یك پروژه جدید نمی باشد بلكه در سال 1878 در ایالات متحده آمریكا پودر تخم مرغ برای نخستین بار به بازار عرضه و [...]

تعیین سلامت تخم مرغ از روی ظاهر

بهمن ۲۸ام, ۱۳۹۲|Tags: , , |

نقطه هاي خوني : از قطع يك يا چند مويرگ كوچك در زرده به هنگام تخمك گذاري بوجود مي آيد . اين مورد نشانه عدم سلامت تخم مرغ نيست. سفيده ابري :  سفيدة ابري نشانه آن است كه تخم مرغ خيلي تازه است و سفيده روشن نشانه كهنه بودن تخم مرغ است . سفيده صورتي يا رنگين كماني : نشانه [...]

خواص تخم مرغ در دوران بارداری

بهمن ۱۷ام, ۱۳۹۲|Tags: , , , , |

بهتر است زنان باردار مصرف تخم مرغ را در وعده های غذایی صبحانه یا نهار خود بگنجانند غذاهای خام و پخته نشده به خصوص تخم‌مرغ ممکن است حاوی سالمونلا باشد که خطرات زیادی را برای جنین و مادر به دنبال دارد.  توجه داشته باشید که تخم‌مرغ باید با حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد آماده و به خوبی پخته شود و از [...]

خواص تخم مرغ و تخم بلدرچین

بهمن ۱۷ام, ۱۳۹۲|Tags: , , , , , , |

تخم بلدرچین خواص تخم مرغ تخم‌ مرغ منبع بسيار خوب يد و فسفرست كه يد براي ساخت هورمون تيروئيدي و فسفر براي رشد بهتر و سلامتي استخوان‌هاي بدن لازم است. تخم‌مرغ منبع خوبي از پروتئين، ويتامين‌ها و املاح ضروريست . ارزش بيولوژيكي پروتئين تخم‌مرغ بسيار بالاست و نسبت به ساير منابع پروتئيني مثل لبنيات، گوشت‌ها و حبوبات غني‌ترست. [...]

خواص تخم مرغ خام برای سلامتی

بهمن ۱۷ام, ۱۳۹۲|Tags: , , , , , , |

خواص تخم مرغ خام برای سلامتی     تخم مرغ خام منبع ارزان و سرشار از مواد مغذی با ارزشی است که ممکن است به کمبود آنها دچار شویم ، به خصوص چربی و پروتئین. تخم مرغ یکی از مواد غذایی حساسیت زا است، ولی من معتقدم که این خاصیت تخم مرغ به دلیل پختن آن است. حرارت دادن به [...]

تولید سالانه تخم مرغ در همدان پنج هزار و ۳۴۶ تن است

بهمن ۱۴ام, ۱۳۹۲|Tags: , , , |

جواد رشیدی با بیان اینکه این واحد با 18 هزار قطعه ظرفیت و تولید محصولات تخم مرغ و گوشت مرغ را دارد افزود: تولید سالانه این واحد مرغ تخم گذار ...             شرکت سپهر صنعت سهند ارائه کننده رنگدانه هاي قرمز و زرد صنعت تخم مرغ www.sahandindus.ir

قیمت‌گذاری دانه‌ای تخم مرغ متوقف شود+متن دو نامه

بهمن ۱۲ام, ۱۳۹۲|Tags: , , |

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، وزرات صنعت در نامه‌ای به کانون سراسری انجمن صنفی پرورش دهندگان مرغ تخم‌گذار اعلام کرد: با توجه به متفاوت بودن وزن هر تخم مرغ تعیین قیمت دانه‌ای آن نوعی اجحاف در حق مصرف کنندگان است. همچنین معاونت بازرگانی داخلی وزارت صنعت با تاکید بر اینکه کالای مذکور توسط مرغدار و عمده فروش اصولاً به [...]

بهمن ۱۳۹۲

مصرف تخم مرغ چند عدد در هفته ؟

بهمن ۷ام, ۱۳۹۲|Tags: , , , , , , , , , |

ایا می دانید سرانه مصرف تخم مرغ در ایران چه مقدار است؟ به طور متوسط هر فرد بالغ ایرانی ۱۶۰ عدد تخم مرغ در سال مصرف می کند که تقریبا این مقدار نصف میزان مصرف تخم مرغ در کشورهای توسعه یافته می باشد. در بین کشورها چین مکزیک و ژاپن با مصرف ۳۰۰ سرانه تخم مرغ در جایگاه نخست به [...]

یافته های جدید درباره تخم مرغ

بهمن ۶ام, ۱۳۹۲|Tags: , , , , , , , , |

  يافته هاي جديد درباره تخم مرغ ترکيب تخم مرغ : کل مقدار پروتئين ، چربي و کربوهيدرات موجود در تخم مرغ نطفه دار ، به عنوان يک منبع ذخيره اي براي رشد و نمو جنين مورد استفاده قرار مي گيرد. پروتئين موجود در سفيده تخم مرغ به عنوان يک پروتئين استاندارد شناخته شده است. اين نوع پروتئين از آنجايي [...]

۶۰ سوال در مورد تخم مرغ

بهمن ۶ام, ۱۳۹۲|Tags: , , , , , , |

1- چگونه مي توان يك تخم مرغ  تازه و كهنه را از يكديگر تشخيص داد ؟ اگر يك تخم مرغ تازه را در ظرف آبي وارد كنيم در ميان آب غرق مي گردد در حاليكه يك تخم مرغ كهنه بر سطح آب شناور مي ماند. 2- دليل شناور ماندن تخم مرغ كهنه بر سطح آب چيست ؟ دليل اين شناوري [...]

آنچه لازم است در مورد تخم مرغ ، خواص و مزایای استفاده و طریقه نگهداری از آن بدانیم

بهمن ۶ام, ۱۳۹۲|Tags: , , , , , , , , , |

* دانستنیها در باره تخم مرغ خواص و مزایای استفاده از تخم مرغ در تخم مرغ 35 عنصر مختلف جمع آمده است از زرده تخم مرغ برای حفظ حافظه خود می توان استفاده کرد. و زرده تخم مرغ در رشد اطفال نقش موثری دارد. برای بیماران دارای مرض قند و زخم معده استفاده از تخم مرغ مفید و قوای از [...]

مزایای زرده تخم مرغ برای موها

بهمن ۶ام, ۱۳۹۲|Tags: , , , , , |

  مزایای زرده تخم مرغ برای موها   احتمالا تا به حال مطالب زیادی در مورد فواید زرده تخم مرغ برای موها ، شنیده و خوانده اید!این فواید شگفت انگیز چیست و موارد استفاده از آن برای موها کدام است؟ این دو سوال ، جزء سوالات بسیار رایج و متداول در میان افراد علاقه مند به مواد طبیعی است که [...]

اثر ترکیب دیواره بر ویژگی های کانتاگزانتین طبیعی ریزپوشانی شده به روش خشک کن پاششی

بهمن ۶ام, ۱۳۹۲|Tags: , , , , , |

کانتاگزانتین کتوکاروتنوئیدي است که در صنایع دارویی، پزشکی، آرایشی، آبزیان، ماکیان و غذایی به کار می رود   کانتاگزانتین   چکیده سابقه و هدف: کانتاگزانتین کتوکاروتنوئیدي است که در صنایع دارویی، پزشکی، آرایشی، آبزیان، ماکیان و غذایی به کار می رود. با توجه به محدودیت مصرف رنگدانه هاي مصنوعی در صنایع غذایی، تولید کانتاگزانتین از منابع طبیعی افزایش یافته [...]

زرده تخم مرغ چرا زرد است؟

بهمن ۶ام, ۱۳۹۲|Tags: , , , , , |

نوع جیره غذایی ، شکل نگهداری و بیماریهای مختلف بر رنگ زرده تخم مرغ تاثیر می گذارد   زرده تخم مرغ زرده تخم مرغ ، ماده بسیار خوشرنگ و خوشمزه ای است که بسیاری اوقات زینت بخش سفره های ماست ، آیا تا به حال به این فکر افتاده اید چرا زرده تخم مرغ این همه زرد است؟ [...]

نقش کلسیم فسفر و ویتامین D۳ در پوسته تخم مرغ و شکل گیری استخوان

بهمن ۶ام, ۱۳۹۲|Tags: , , , , |

كلسیم مهمترین عنصر ساختمانی استخوان و پوسته تخم مرغ در مرغهای تخمگذار است. استخوان ، كه حاوی ۹۹% از كل كلسیم موجود در بدن می باشد ، بعنوان یك عضو اساسی در تنظیم سطح كلسیم خون مطرح می باشد. پوسته تخم مرغ دارای تقریباً ۹۴% كربنات كلسیم[۱] می باشد. كه با توجه به وزن ، بطور متوسط هر تخم مرغ [...]

پوسته تخم‌ مرغ

بهمن ۶ام, ۱۳۹۲|Tags: , |

●پوسته بلافاصله پس از ورود تخم مرغ به رحم کلسیفیکاسیون پوسته آغاز می شود . درست قبل از ترک ناحیه تنگه ،‌دانه های کوچک کلسیم روی خارجی ترین غشاء پوسته تخم مرغ ظاهر می شوند. اینها نقاط پایه ای برای جایگزینی کلسیم در ناحیه رحم خواهند بود . تعداد این نقاط پایه احتمالا ارثی است و در میزان کلسیمی که [...]

دستگاه تولید مثل مرغ

بهمن ۶ام, ۱۳۹۲|Tags: , , |

تخمدان سمت راست بحالت اولیه باقی مانده و تنها تخمدان سمت چپ فعال است . تخمدانها در حفره شکمی و نزدیک کلیه ها قرار دارند . تخمدان از بخش میانی و بخش بیرونی تشکیل شده است . ۱) تخمدان : تخمدان سمت راست بحالت اولیه باقی مانده و تنها تخمدان سمت چپ فعال است . تخمدانها در حفره شکمی و [...]