حاوی کانتاگزانتین به مقدار 100 گرم در کیلوگرم

استفاده از تکنولوژی Double micro-coating جهت افزایش پایداری محصول

  • رنگدانه قرمز شاخص
  • خوراک طیور

رنگدانه قرمز کانتاگزانتین ۱۰%

رنگدانه قرمز سینتاتیک (۱۰% Canthaxanthin)

–  رنگدانه قرمز سینتاتیک تهیه شده به روش فوق پیشرفته به شکل خالص و امولسیون شده در آنتی اکسیدان سپس گرانول شده با نشاسته ذرت و ژلاتین جهت افزایش پایداری و عدم مجاورت با اکسیژن و نور

– رنگدانه قرمز سینتاتیک حاوی Canthaxanthin به مقدار ۱۰۰ گرم در کیلوگرم بعنوان ماده موثره میباشد
– استفاده گسترده از رنگدانه قرمز در دان مرغ همراه با رنگدانه زرد جهت تعیین دلخواه رنگ زرده به اقتصادی ترین شکل
– استفاده از تکنولوژی Double micro-coating جهت افزایش پایداری محصول رنگدانه قرمز سینتاتیک در زمان ترکیب و مصرف
– پایداری بیش از ۹۰% رنگدانه قرمز پس از نگهداری ۳ ماهه در شرایط دمای ۴۵ درجه و رطوبت ۷۰% به شکل در باز
– ترکیب فوق العاده و یکنواخت با دان به دلیل شکل گرانولی آن، ۱۰۰٫۰۰۰ Granule/Gram))
– رنگدانه قرمز سینتاتیک ارائه شده به شکل گرانول های قرمز در بسته های وکیوم ۵ کیلوگرمی با ۲۴ ماه زمان مصرف بدون کاهش کیفیت

 

رنگدانه قرمز سینتاتیک این شرکت بهترین جایگزین محصول لوکانتین با قیمت مناسب و کیفیت یکسان.

رنگدانه قرمز سینتاتیک

رنگدانه قرمز سینتاتیک

 

همان طور که می دانیم رنگ زرده تخم مرغ به عنوان یک فاکتور مهم در بازار پسندی تخم مرغ نقش عمده ای را ایفا می کند. مصرف کنندگان تخم مرغ، رنگ زرده طلایی تا نارنجی را برای زرده تخم مرغ مطلوب می دانند(FAN 7-15). از آنجایی که طیور قادر به ساخت این رنگدانه ها در بدن خود نیستند، بنابراین این رنگدانه ها را باید به جیره غذایی طیور اضافه نمود. این رنگدانه ها به آسانی از طریق جریان خون حمل ودریافت زیر پوستی و یا در زرده تخم مرغ ذخیره می شوند.
ذخیره این رنگدا‌نه ها در زرده تخم مرغ، سریعاً اتفاق می افتد، ولی برای دست یابی به یک رنگ ثابت، حدودا بین ۱۴ تا ۱۲ روز باید منتظر ماند.

مرحله اول به نام فاز اشباع معروف است. اگر این مرحله به خوبی انجام شود، رنگی یکنواخت و پایدار به دست می آید. فاز اشباع با استفاده از رنگدانه زرد تامین می شود. فاز بعدی فاز رنگی است که پس از استفاده از رنگدانه قرمز تکمیل می شود. به طوری که در این مرحله رنگ مطلوب تخم مرغ از زرده طلایی تا نارنجی مطلوب به دست می آید. چنانچه مصرف هر یک از این رنگدا‌نه ها بر اساس اصولی علمی و توصیه شرکت سازنده آن صورت نگیرد، رنگ مطلوب به دست نخواهد آمد.
به طوری که حتی پس از استفاده درست و اصولی از رنگدا‌نه ها ممکن است به دلیل ابتلا گله به بیماری های گوارشی، جذب رنگدانه ها بخوبی صورت نگیرد و رنگ مطلوب به دست نیاید. هرچه میزان تولید تخم مرغ بالاتر باشد، باید دز مصرفی را بالاتر برد تا ذخیره مناسبی از رنگدانه در بدن مرغ تامین شود و کفاف تولید بالاتر را داشته باشد.
رنگدانه ها ترکیباتی از دسته کاروتنوئیدها هستند که به عنوان پیش ساز ویتامین ها مطرح می باشند. بنابراین به طور مستقیم نمی توان گفت که برروی ارزش غذایی تخم مرغ موثرند.

(رنگدانه قرمز سینتاتیک(کانتاگزانتین) شرکت سپهر صنعت سهند به روش فوق پیشرفته بیوتکنولوژی تهیه میشود و رنگدانه قرمز طبیعی شرکت از منشا فلفل قرمز شیرین و رنگدا‌نه زرد از منشا گل همیشه بهار تهیه می شود)

نحوه مصرف این رنگدانه:
به منظور پیدا کردن دز مناسب این رنگدانه ها در جیره غذایی مرغان تخمگذار، مطالعات کارشناسی ویژه ای صورت گرفته و جداول مخصوص تهیه گردیده است که در اختیار متخصصان این شرکت می باشد. بنابراین مرغداران عزیز بسته به نوع جیره‌ای که استفاده می کنند و درجه رنگی که مورد نظرشان می باشد باید با متخصصین این شرکت تماس بگیرند تا دز صحیح مصرف در اختیار آنها قرار گیرد. لازم به ذکر است که هم اکنون در کشورهای اروپایی به منظور مطلوب شدن رنگ پوست جوجه های گوشتی هم از این رنگدا‌نه ها استفاده می شود، ولی این موضوع هنوز در ایران شروع نشده است. این رنگدانه ها در بسته بندی ۲۰ یا ۵ کیلو گرمی قابل عرضه می باشد.
به منظور اختلاط بهتر رنگدانه ها با اجزای جیره، مرغداران عزیز بهتر است این رنگدا‌نه ها را ابتدا با پرمیکس مخلوط نمایند. این رنگدانه ها باید در ظروف بسته، به دور از تابش مستقیم نور خورشید و در دمای محیطی ۱۵ تا ۲۰ درجه سانتی گراد نگهداری شوند. کلیه کارشناسان شرکت سپهر صنعت سهند در ساعات ادارای پاسخگوی سوالات مرغداران محترم در مورد محصولات مختلف این شرکت می باشند و مرغداران عزیز می توانند با شماره تلفنهای شرکت تماس حاصل فرمایند.

 

جدول مقادیر پیشنهاد شده برای مصرف(گرم در تن) :

جدول مصرف رنگدانه

شرکت سپهر صنعت سهند ارائه کننده رنگدانه های قرمز و زرد صنعت تخم مرغ www.sahandindus.ir

Leave A Comment